• Logo
  • Since
  • 0905 989 373
    0905 678 004
    info@rossy.sk
  • Môj profil
  • 2 ks
    za 113.90 €
Záhradné jazierka, biodesign bazény | ROSSY.sk

Coppens

  • Pridané: 15.01.2019   |   Autor: ROSSY spol. s r.o.   |   167 čítaní / zobrazení

krmivo coppens pre rybyCoppens


Koi kapre sú špecifickí domáci miláčikovia mnohými považovaný za žijúce klenoty. Preto sa mnoho snahy vynakladá na vytvorenie  luxusných jazierok s vynikajúcimi podmienkami pre ich život.  Ak sú splnené základné podmienky je naozaj nesmiernou radosťou sledovať krásu koi v jazierku.
 

Coppens International sa zameriava na výrobu krmiva pre koi. Už mnoho rokov Coppens vyrába krmivá, ktoré uspokojujú nároky  rýb aj chovateľov. Koi si vyžadujú krmivo, ktoré je chutné, výživné a dobre vyvážené, ľahko stráviteľné, no s minimálnou schopnosťou znečistenia vody.  Na druhej strane chovatelia koi si vyžadujú krmivo, ktoré podporuje zdravie a dobrú kondíciu rýb. Iný typ krmiva si vyžadujú dospelé ryby a iný typ mladé koi. Posledné no nie najmenej dôležité je ohraničenie farby, jej intenzita, kontrast, čistota a sviežosť, vďaka ktorej sú koi také známe.
 

Vďaka výskumu, ktorý uskutočňuje Coppens Research Centre už niekoľko rokov, boli nadobudnutné nové poznatky týkajúce sa ingrediencií a prísad, ktoré umožňujú vyrábať krmivá pre koi tak, aby spĺňali požiadavky nielen rýb, ale aj chovateľov. V priebehu roka 2011 sa v CRC uskutočnili dve rozsiahle štúdie týkajúce sa pigmentácie koi. Finálne výsledky možno nazvať úplne revolučnými, čo prináša úplne nový vhľad do danej problematiky. Tieto nové poznatky boli zahrnuté do Coppens Koi Feed Program (Program kŕmenia koi). Spoločnosť Coppens je hrdá na to, že aktuálne môže prezentovať svojim zákazníkom nový program kŕmenia koi, ktorý pre vás ponúka bezprecedentnú možnosť a kvalitu. Krmivo , ktoré Coppens ponúka je vhodné pre všetky variety a pre všetkých chovateľov a držiteľov týchto nádherných stvorení ako sú koi.
 

Všetky krmivá obsiahnuté v ponuke Coppens sú extrudované a plávajúce s veľkou schopnosťou udržania stabilnej kvality vody. Na výrobu krmiva Coppens  sú vyberané len tie najlepšie ingrediencie a používajú sa len kvalitné technológie a overené postupy. Pred zabalením a distribuovaním k zákazníkovi prechádza krmivo Coppens kontrolou kvality, ktorej podliehajú prísne kritériá.  Coppens koi krmivá podporujú zdravie a krásu koi , čím prispievajú k vytvoreniu radostnej cesty životom nishikigoi. Spoločnosť Coppens želá svojim zákazníkom  a chovateľom koi úspešné používanie krmív , ktoré bude smerovať k vysokej spokojnosti.
 

Rada ku kŕmeniu...

Kŕmiť 4-5 krát za deň v závislosti od veľkosti koi a teploty vody!

Krmivo musia koi zjesť do 5 minúť, čo zvýši je nutné pozbierať!

Ak má voda pod 10°C intenzita kŕmenia sa znižuje, pri 5°C sa už nekŕmi!
 

Ponuku krmív Coppens nájdete v našom E-SHOPE!

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.